De nummer 1 knipmachines van Europa met levenslange garantie!

Bel voor meer informatie over onze knipmachines.

Contact Brochure downloaden

DTC Pro & Eco, de krachtige knipmachines van Dutch Trimming Company

Van particuliere tuinders tot bierbrouwerijen en agrarische bedrijven, een knipmachine of trimmachine is voor velen een handig apparaat. Wie erover nadenkt zo'n machine aan te schaffen zal al snel uitkomen bij een van onze
knipmachines, DTC Pro of de DTC Eco. 

De DTC Pro levert gemiddeld 20kg per uur op; de DTC Eco levert gemiddeld 10kg per uur op en neemt u daarmee enorm veel werk uit handen voor een bijzonder redelijke prijs.

Ontdek de DTC Pro Ontdek de DTC Eco

De DTC Pro en de DTC Eco, de veelzijdige knipmachines

Dutch Trimming Company in Eindhoven heeft zich de ontwikkeling van de perfecte knipmachine ten doel gesteld. De DTC Pro en Eco doen alles wat u van een dergelijk apparaat mag verwachten. Met een 11-voudig mes met 19.000 snijdingen per minuut heeft de DTC Pro een bovengemiddeld effectieve kracht, terwijl het toch een schoon en olievrij product is. Uw product wordt zo op een snelle, veilige, maar vooral duurzame manier verwerkt.

Behalve deze fantastische producten kunt u bij ons ook altijd uitgaan van een uitstekende service. Met mooie accessoires, een jaar garantie en 24-uurslevering van reserveonderdelen door heel Europa is Dutch Trimming Company een verstandige keus.

Neem contact op voor uw bestelling

Afstellen DTC Pro

Overweegt u een knipmachine aan te schaffen? In de video hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u de DTC Pro kunt afstellen. Voor vragen of advies staan wij uiteraard altijd voor u klaar.