De trommel van de DTC Pro is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal
Een machine geknipt voor u

DTC Eco, het kleine knipzusje van de DTC Pro

Wilt u de kracht van de DTC Pro, maar dan in een handzamer formaat? Dan kiest u voor de DTC Eco. Deze kleinere en goedkopere versie is ideaal voor particuliere tuinders die behoefte hebben aan dezelfde knipkracht, maar met minder tuinbouwruimte te maken hebben. De DTG Eco biedt u alle voordelen van de DTC Pro, gevangen in een compacter apparaat.

Met het afstelmechanisme is de snijscherpte van de DTC Pro eenvoudig bij te stellen

Specificaties van de DTC Eco van Dutch Trimming Company

De DTC Eco bestaat uit 2 delen: een afzuiginstallatie en een knipmachine (trimming machine), waarbij de knipmachine bovenop de afzuiginstallatie wordt geplaatst. Bij het knipproces worden de blaadjes netjes opgevangen door een opvangzak bevestigd aan de afzuiginstallatie.

Met zijn grote diameter tumbler en 11 blades-mes is de DTC Eco in staat om gemiddeld 10 kilo vers product per uur te verwerken. Een nieuwe optie is dat er ook een tumbler voor droog product is te bestellen.

Het gewicht van de afzuiginstallatie is 25 kilo en de machine zelf 30 kilo. Hierdoor is de combi makkelijk te verplaatsen. De totale machine is 100 cm hoog en 50 cm breed, inclusief opvangzak van 100 cm diep. Het geheel werkt op 220 volt en 12 ampère.

Neem contact op voor meer informatie